فهرست مطالب
قیمت انواع شمشاد زن موتوری
شمشاد زن موتوری , قیمت شمشاد زن بنزینی اشتیل , قیمت شمشاد زن شارژی , لیست قیمت شمشاد زن موتوری ماکیتا , برقی اینهل وشماد زن برقی بوش , شمشاد زن دستی
فهرست مطالب
شمشاد زن موتوری , قیمت شمشاد زن بنزینی اشتیل , قیمت شمشاد زن شارژی , لیست قیمت شمشاد زن موتوری ماکیتا , برقی اینهل وشماد زن برقی بوش , شمشاد زن دستی
شمشاد زن موتوری اینهل , قیمت شمشاد زن برقی اینهل , شمشاد زن بنزینی اینهل : بدون شک یکی از برندهای برتر تولید کننده تجهیزات باغبانی و ماشین آلات کشاورزی برند اینهل آلمان است . شرکت اینهل در سال ۱۹۶۴ توسط جوزف تانهوبر تاسیس شد . امروزه شرکت اینهل تبدیل به یک شرکت بزرگ تولید کننده انواع تجهیزات باغی و کشاورزی در دنیا شده است و سهم بازار بزرگی را در این عرضه به خود اختصاص داده است. یکی از محصولات باغی معروف این شرکت شمشاد زن اینهل است . در زیر به برخی از شمشاد زن اینهل که در صنعت فا عرضه می شود اشاره می کنیم.
شمشاد زن موتوری بوش , قیمت شمشاد زن برقی بوش , شمشاد زن بنزینی بوش :
برای کوتاه کردن علف های بلند دارای ساقه های قوی،و همین طور شمشاد های فضای سبز و…از دستگاه شمشاد زن موتوری ویا اینکه از شمشاد زن برقی استفادع می شود.این دستگاه دارای دو تیغه می باشد که بر روی هم سوار شده اند که این دو تیغه با حرکت متقاطع موجب قطع ساقه ها و علف ها می شود.
این نوع از شمشاد زن دارای یک موتور بنزینی با قدرت یک اسب بخار وتیغه دولبه است.شمشاد زن بنزینی با انواع مختلف برندها در بازار موجود می باشند که از جمله این برند ها عبارت اند از:شمشاد زن اشتیل،شمشاد زن آلکو،شمشاد زن هوندا،شمشادزن چینی و….
این نوع از شمشاد زن دارای یک موتور برقی با توانی مشخص ومانند شمشاد زن بنزینی دارای یک تیغه دولبه می باشد. شمشاد زن برقی نیز دارای برند های گوناگونی در بازار می باشد که از جمله آن ها می توان به :شمشاد زن برقی ماکیتا،شمشادزن برقی بلاک اند دیکر،شمشاد زن برقی بوش و..اشاره داشت.
همان گونه که همه ما می دانیم ،فضاهای سبز جزء جدای ناپذیر زندگی همه ما انسان ها می باشند واین موضوع با گسترش شهر نشینی و زندگی ماشینی اهمیت زیادی پیدا کرده است.روش طراحی ورسیدگی به این فضاها یک امری می باشد که با گسترش فضاهای سبز در قالب رشته های تخصصی در زمینه فضای سبز به وجود آمده است و همین طور ابزار های قدیمی ودستی کم کم جای خود را به دستگاه های مختص این کار داده اند.همان طور که همه ما دیده ایم از شمشاد ها در فضاهای سبز وباغات به عنوان دیوار حاشیه ای ،حفاظ محوطه ها ،فضتهای سبز بلوارها ،و خیابان ها استفاده می گردد.
این گیاهان در اگر هرس نشوند شکل ناهمگونی را به خود خواهند گرفت.وباید اشاره کنیم که هرس کردن این درختچه ها با قیچی های باغبانی کاری بسیار زمان بر ومشکل می باشد و در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی در همه عرصه ها وبه تناسب آن گسترش ادوات و ماشین آلات کشاورزی محصولات بسیار مختلفی برای کمک به انجام مارهای کشاورزی تولید شده است دستگاه های شمشاد زن ویا قیچی های موتوری در انواع و اقسام مختلف حرفه ای و خانگی ،تولید شده و مشکل هرس و حاشیه زنی و شکل دادن به درخچه ها و بوته های زینتی را حل نموده است وتوانسته است که کیفیت و سرعت بالایی را در این زمینه رقم بزند.
از این دستگاه برای هرس درختان کوچک و کوتاه کردن علف ها وشاخ وبرگ هایی که امکان کوتاه کردن آن ها با ماشین چمن زن وجود ندارد استفاده می گردد.اساس کار دستگاه شمشاد زن مانند اره موتری می باشد ولی قسمت های مختلف آن دارای خصوصیات خاص خود می باشند.
موتور ، واحد برش ،وقسمت های کنترل کننده .واحد برش ویا شانه برش دارای تیغه های ثابت و متحرک بوده که در حرکت رفت وبرگشتی تیغه های متحرک نسبت به تیغه های ثابت شاخه ها بین تیغه ها گیر کرده و عملیات برش مانند قیچی صورت می گیرد .تیغه های گوناگون به همراه شانه های مخصوص برای کاربرد های مختلف به موتر نصب می گردد.
این دستگاه ها یعنی شمشاد زن ها در انواع مختلف برقی و موتوری (بنزینی) تولید وبه بازار عرضه می شوند که دستگاه های کوچک اغلب برقی ونمونه های بزرگتر با موتور بنزینی برای تولید قدرت وتوان بیشتر تولید شده اند.باید بگوییم که شمشاد زن های برقی در مقایسه با شمشادزن های موتوری درای سر و صدای و آلایندگی به مراتب کمتری می باشند.در یک اندازه و وزن مشخص موتور های دوزمانه قدرت بیشتری نسبت به انواع چهار زمانه تولید می نمایند.به همین دلیل از موتورهای دوزمانه کوچک قدرتمند که سوخت آن ترکیبی از بنزین و روغن است ؛برای این دستگاه ها به کار برده شده است.بای بگوییم که ظرفیت کاری شمشاد زن ها با مقدار قدرت موتور آن ها تعیین می شود.
در این دستگاه ها مانند اره های موتوری از کلاچ گریز از مرکز برای انتقال قدرت از موتور به واحد برش استفاده می گرددو با افزایش دور موتور صفحات کلاچ درگیر شده و دور موتور از طریق گیربکس کاهش یافته وبه وسیله چرخ دنده خارج از مرکز بعد از تبدیل شدن به حرکت رفت وبرگشتی به واحد برش منتقل می گردد.
شمشاد زن یک طرفه
با دقت به شکل تیغه ثابت از طریق صفحه نگهداره به بدنه نصب می گردد. به عنوان لبه ثابت قیچی عمل می نماید وتیغه متحرک به گیربکس وصل شده ودارای حرکت رفت وبرگشتی خواهد بود که لبه های این دو تیغه مانند لبه های قیچی عمل کرده و ساقه ها وشاخه ها در میان دو لبه قرار گرفته وبریده می گردد.
تیغه ثابت به بدنه وصل می گردد ونسبت به آن ثابت است و ضمن کمک به عمل برش به عنوان شاسی شانه برش عمل می کند(مانند شکل) تیغه های متحرک به جعبه دنده وصل است و حرکت خود را از آن می گیرد.تیغه های ثابت ومتحرک لبه هایی دارند که مشابه قیچی عمل می کنند .اغلب طول لبه در تیغخ متحرک کوتاه تر از لبه تیغه ثابت می باشد.هر لبه در تیغه متحرک بین لبه در تیغه ثابت حرکت می کند با این حرکت مانند بسته وباز شدن لبه های قیچی عمل برش را صورت می دهد.