فهرست مطالب
پمپ سمپاش , انواع سمپاش با ظرفیت متفاوت
پمپ سمپاش دستی , قیمت پمپ سمپاش چینی , بهترین پمپ سمپاش لوشانگ تایوان , قیمت پمپ سمپاش برقی , قیمت پمپ سمپاش ایتالیایی , پمپ سمپاش میتسوکو
یکی از مهمترین مباحث در امر کشاورزی جلوگیری از آفات برای مزارع و باغ های کشاورزی است . بدون شک با ورود به هر باغ بزرگ یا کوچکی شما در آنجا تعدادی ادوات و یا ماشین آلات کشاورزی را خواهید دید . صنعت کشاورزی یک صنعت مادر برای هر کشوری است و ارتقا کیفی محصولات برای مصارف داخلی و در نهایت برای صادرات از اهمیت بالایی برخوردار است .لذا برای اینکه محصولات خود را از آفات حفظ کنیم همیشه نیاز داریم با تجویز سموم مختلف توسط مهندسین با تجربه در خوزه کشاورزی , عملیات سمپاشی بر روی محصولات زراعی و باغی کنیم . از گذشته تا به امروز برای سمپاشی از ابزارها و تجهیزات متنوعی استفاده شده است .
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعت کشاورزی برای سمپاشی تجهیزات مدرنی طراحی و تولید شده است . تا حدی که خیلی از شرکت های بزرگ صنعتی در تولید انواع ادوات کشاورزی بدون تردید وارد تولید محصول مهمی چون سمپاش با توان و قدرت های متنوع کرده اند تا کاربری برای همه زمینه ها فراهم شود .
یکی از مهمترین مراحل در تولید محصولات کشاورزی رسیدگی و توجه به آفات محصولات است . همیشه برای امنیت محصول کشاورزی خود از مهندسین با تجربه استفاده می کنیم و بر اساس گفته های آن به پرورش محصولات مبادرت می ورزیم . در زمان های مختلف برای رشد محصول برای جلوگیری از آفت زدگی از سمومی جهت رفع آفات استفاده می شود که هم باید به اندازه باشد و هم به موقع , این سموم به روشهای مختلفی در کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرند یکی از روشها و معمولترین نوعش استفاده از سمپاش و پمپ سمپاش است که با استفاده از یک تانکر در ابعاد و اندازه مختلف یم را بر روی محصولات می پاشند .
روش دیگری نیز است که سم را در آب مخلوط می کنند و از طریق آبیاری به ریشه درختان و یا مزارع می رسانند. اما در این بین اکثر سموم تولید شده برای استفاده از سمپاش مد نر گرفته شده اند چرا که بیشتر آفات بر روی شاخ و برگ محصولات می افتد.
سمپاش ها در دو نوع موتوری و بنزینی تولید وبه بازار عرضه می شوند .
این وسیله در اندازه های گوناگون وبا شکل های مختلف در بازار موجود می باشد.در سایزهای کوچک سمپاش های دستی ،استوانه ای و پشتی غیر موتوری ودر سایزهای بزرگتر و برای باغ ها ومزارع وسیع از سمپاش های موتوری پشتی (اتومایزر ولانسی) فرغونی (چرخ دار) ذنبه ای و تراکتوری استفاده می گردد.
اغلب از این سمپاش برای فضاهای کوچک وبرای گلخانه ها و باغچه های خیلی کوجک استفاده می گردد.سمپاش دستی به دو صورت استیل و پلاستیکی با ظرفیت ۶-۱۸و ۲۰ لیتری وجود دارد.
در سمپاش پشتی تلمبه ای ،فشار به صورت متناوب می باشد ودر آن جهت به وجود آوردن فشار از یک تلمبه ی دستی استفاده می گردد.اما در پشتی موتورها به تلمبه دستی ،یک پمپ دوار به کار می رود که این امر موجب تفاوت اصلی مابین دو گروه سمپاش های پشتی موتوری و دستی می شود.
سمپاش پشت تراکتوری : برای اینکه عمل سم پاشی با سرعت زیادی انجام شود وهمچنین برای راحتی کار سم پاشی و همین طور افزایش راندمان از سم پاش های پشتی موتوری استفاده می گردد.که در این نوع از سم پاش ها موتور توان لازم برای تامین فشار در مایع سم و پاشیدن آن را بر عهده دارد.روش کار کرد سمپاش پشتی موتوری به این شکل می باشد که سم از مخزن توسط پمپ مکیده شده و با فشار در شیلنگ جاری می گردد.ویک شیر فشار شکن نیز در مسیر خروجی مایع تعبیه شده است که مازاد مایع پمپاژ شده و ویا همه آن در صورت خارج نشدن از افشانک ،مجدداً به مخزن برمی گردد.وبا این روش عمل هم زدن مایع در داخل مخزن نیز انجام می گیرد.
جنس مخزن:(پلاستیکی)
ظرفیت مخزن:(۱۰-۲۰ لیتر)
موتور احتراقی از حجم بین ۲۰-۴۵ سانتی متر مکعب با توانی برابر با ۹/۰-۵/۱ اسب بخار برخوردار می باشد.
دارای بدنه بسیار سبک برای نصب اجزا بر روی آن
محل نصب موتور به سمپاش مجهز به لرزه گر می باشد.
اتصال پمپ : به شکل مستقیم به محور خروجی موتور وصل می شود
مساحت سم پاشی : در صورت مساعد بودن شرایط ،روزانه حدود ۲-۳ هکتار
کیفیت سم پاشی : دارای کیفیت عالی به علت وجود قطرات بسیار ریز و پیش گیری از چکیدن مایع سم بر روی برگ ها
سیستم سم پاش های پشتی موتوری اتومایزر و لانسی در سم پاش های چرخ دار و تراکتوری نیز موجود می باشد.
سم پاش های پشتی موتوری را می توان به دو دسته مهم تقسیم بندی نمود:
اتومایزر به آن دسته از سم پاش هایی گفته می شود که در ان ها مایع سم تحت فشار نباشد و قطرات مایع بعد از خروج در اثر برخورد با جریان هوا ،پودر شده و تبدیل به ذرات بسیار ریز شوند .
در سم پاش پشتی موتوری اتومایزر(ذره پاش)،وظیفه اصلی موتوردوران یک پروانه می باشد که با چرخش این پروانه ،،بادی با سرعت ۶۰-۱۲۰ متر بر ثانیه تولید می گردد که میزان جا به جایی هوا ۲۰۰-۳۰۰ لیتر در ثانیه می باشد.هنگامی که مایع سم از افشانک خارج می شود در مسیر جریان بار قرار می گیرد و پودر شده وبه ذرات بسیار ریزی در حد ۴۰ تا ۱۵۰ میکرون تبدیل می گردد.قدرت پاشش این نوع از سم پاش ها ۱۰ -۱۵ متر است.در حقیقت سرعت باد مزبور ،ذرات سم را تا این فاصله پرتاپ می کند.پم به کار رفته در سم پاش های پشتی موتوری اتومایزر یا ذره پاش یک پمپ دوار است که توسط یک موتور احتراقی دو زمانه تک سیلندر کار می کند که فشار تولیدی توسط پمپ حدود ۱۰ اتمسفر است،که این فشار طول پاششی در حد مطلوب را به وجود می آورد.
جهت سم پاشی در فضاهای بزرگ وسم پاشی درختان میوه و درختچه های بلند و فضاهای سبز از سم پاش موتوری ذبه ای یا فرغونی استفاده می گردد.
موتور احتراقی تک سیلندر دو یا چهار زمانه بنزینی با قدرت در حدود ۲ تا ۵/۶ اسب بخار که وظیفه آن تامین توان مورد نیاز پمپ می باشد.
مخزن سم دارای جنس فلزی ویا پلاستیکی می باشد ودارای ظرفیتی زیاد در حدود ۶۰ تا ۲۰۰ لیتر است-
دریچه جهت ریختن محلول سم و آب تعبیه شده است.
یک شیر تخلیه در قسمت زیرین برای شستشو مخزن وجود دارد.
این نوع از سمپاش ها دارای سه نوع شیلنگ می باشند که عبارت اند از:
۱- شیلنگ مکش سم با قطر حدود ۵/۲ سانتی متر
۲- شیلنگ برگشتی با قطر کمتر از قطر شیلنگ مکش سم
۳- شیلنگ های سم پاشی که اغلب ۵۰ یارد هستند تا اینکه بتوان بدون جابه جایی سمپاش ،محدوده وسیعی را سم پاشی کرد.
اغلب شاسی فلزی می باشد که تمام اجزاء بر روی آن نصب می شود وبه کمک چرخ ها و دسته می توان به آسانی در مسیر های دلخواه آن را هدایت نمود.
اغلب با هدف تردد راحت وآسان ،از چرخ های تو پر در سم پاش های موتوری ذنبه ای و فرغونی استفاده می گردد.
مشخصات فنی سمپاش ذنبه ای یا موتور میتسو بیشی ژاپن
-۵۰ یارد شیلنگ برابر ۴۵ متر و لانس و شیلنگ جمع کن
-مجهز به پمپ های پیستونی تایوانی یا پمپ های چینی
-موتور با قدرت بالا واستهلاک بسیار پایین
اجزاء تشکیل دهنده ی سم پاش چرخ دار موتوری یا فرغونی
-دارای شاسی و مخزن صد لیتری ایرانی با کیفیت بسیار بالا
۵۰ یارد شیلنگ برابر ۴۵ متر و لانس سم پاشی
-با قبلیت اتصال هم زمان دو شیلنگ بر روی سم پاش جهت سم پاشی (دارای دو خروجی)
در ابتدای امر ،مخزن را پر از آب می کنیم ،ودر مرحله بعدی مایع سم به آرامی به داخل مخزن اضافه می گردد .موقع ریختن آب و سم به داخل مخزن باید از صافی استفاده گردد .اغلب دریچه دارای یک عدد صافی می باشد در این جا لازم است که به این نکته توجه داشته باشید که برای تشکیل مایع سم از سم های پودری یا گردی ،اول باید آن را در یک سطل در بیرون از مخزن به مقدار مورد نیاز انتخاب و در مقداری از آب حل کرد وسپس به داخل مخزن ریخت.موتور را بعد از بررسی ،برای چند دقیقه روشن نمایید.(حد اقل پنج دقیقه) این کار موجب خواهد شد که با چرخش سم در داخل مخزن محلول کاملاً به هم زده شود.حال مایع سم بعد از باز شدن شیر ها در شیلنگ جاری می گردد و آماده سم پاشی می شود.
تماس با مشاور فروش صنعت فا
۰۹۰۵۰۹۸۵۰۹۳
تماس با مشاور فروش صنعت فا
۰۲۱۸۶۰۵۳۳۰۶